Skip to content

Urheilu

RESUL TIEDOTTAA

Vanhan kuntokortin käyttö päättyy

Vuonna 2020 päättyy sähköisen kuntokortin käyttö. Nykyinen vanha kortti on voimassa toistaiseksi, mutta sinne ei enää suositella kirjattavan mitään. Nyt kannattaakin napata haluamansa tiedot ulos vanhasta korttijärjestelmästä.

Suosittelemme siirtymistä MarsMars -palveluun. Lisätietoa löytyy sivulta https://marsmars.fi/

Ampumapäiväkirja tulee käyttöön uutena ”Kymppi” -palveluna netissä pikapuoliin. Viimeiset tietoturvapäivitykset ovat menossa ja palvelun ennakoidaan avautuvan helmikuussa 2020

Reserviläisurheilu kuuluu oleellisena osana Riihimäen Reserviläiset ry:n toimintaan. Reserviläisliikunnan ja –urheilun tarkoituksena on ylläpitää ja kohottaa jäsenistön peruskuntoa ja ampumataitoa sekä kehittää kenttäkelpoisuutta sotilasluonteisen urheilun ja liikunnan avulla. Järjestämme yhdistyksen omia harjoituksia ja kilpailuja sekä osallistumme aktiivisesti E-H-Res-piirin maastolajien ja ampumalajien mestaruuskilpailuihin sekä Reserviläisurheiluliiton (RESUL) mestaruuskilpailuihin.

Testiluokkien suorittamiseksi järjestämme erilaisia kestävyysliikuntatapahtumia (esim. kävely/hölkkä, suunnistus, soutu/melonta) sekä erikoistestejä (mm. uinti-, Cooper- ja kävelytestejä).