Skip to content

Tulokset 2014

RIIHIMÄEN RESERVILÄISTEN URHEILUTOIMINTA 2014

Talvi oli varsin poikkeuksellisen oikukas pysyvän lumirajan ollessa linjan Oulu – Kajaani yläpuolella, perinteikäs Pogosta hiihtokin jouduttiin peruuttamaan ensimmäisen kerran historiansa aikana Ilomantsissa.

Muutamat pakkaset mahdollisti kuitenkin tykkillumituksen ja latu-uria oli hiihdettävissä vaihtelevasti Riutassa ja muuallakin Etelä-Suomessa. Hiihtosuunnistajilla olosuhteet muuttuivat lumettomissa metsissä kesäsuunnistuksen harjoitteluun.

Reserviurheiluliiton valtakunnalliset mestaruuskilpailut:

Talvilajien kisat, jotka kalenteriin oli merkitty Loimaalle ja Ouluun, siirrettiin Kuhmoon ja Suomussalmelle. Kuhmon ampumahiihdossa RiRu:n Mauri Särssi sijoittui sarjansa H60 toiseksi, muissa kilpailuissa ei ollut riihimäkeläisedustusta kummastakaan yhdistyksestä.

Ampumasuunnistus kilpailtiin Sastamalassa jossa Mauri Särssi sijoittui edelleen toiseksi.

Sotilasurheiluliitos ampumasuunnistuksissa Seinäjeolla RiRu:n Särssi ja Hillevi Syväterä olivat mitalisijoilla, omia suunnistajiamme ei osallistunut kumpaankaan kilpailuun.

Pistooliampumajuoksun ja Neliottelun järjestelyistä vastasi edelleen Kuhmo. Veli Arminen onnistui pistooliampumajuoksussa erinomaisesti ollessaan sarjansa H65 hopeasijalla sarjan voiton jäädessä ainoastaan 11 sekunnin päähän. Neliottelussa Velin sijoitus oli tällä kertaa kolmas.

Etelä-Hämeen Reserviläispiirien mestaruuskilpailut:

Etelä-Hämeen ampumahiihtoja ei päästy kilpailemaan kummassakaan lajissa, myös Riihimäen Reserviläisyhdistysten ampumahiihdot jäivät pitämättä.

Ampumasuunnistuksessa sekä ampumajuoksulajeissa yhdistyksemme kilpailijat saavuttivat kaikkiaan kaksi mestaruutta, kolme kakkos- ja kaksi kolmossijaa.

Taitokilpailun reserviläisten henkilökohtaisessa kilpailussa Tapio Kangas oli kolmas koko kärkikolmikon ollessa samalla pistemäärällä, joukkukilpailussa oli saavutuksena voitto.

Vuosittainen mitalimäärämme piirimme kärjen tuntumassa jäikin nyt totuttua pienemmäksi. Merkittäviä tekijöitä siihen oliva vahvojen ampumahiihtolajiemme peruuntumiset, ResUL:n kilpailujen siirrosta pidentyneet kisamatkat sekä muutamat kilpailukalenterin

päällekkäiset yhteensattumat.

Suomen Ampumahiihtoliiton mestaruuskilpailut:

Jurvan Rulla-ampumahiihdossa Osmo Haapanen saavutti sarjansa H60 pikakilpailussa pronssimitalin ollen normaalimatkalla viides.

Ampumajuoksun mestaruuksista kilpailtiin Oulussa, jossa Osmo oli molempien päivien viides.

Anni Salmenharjun sijoittui sarjassaan N17 molempina päivinä toisellekymmenelle, RiRu:n Koistisista Anu oli molempien päivien hopeamitalisti Pasin sijoitusten ollessa tällä kertaa kymmenen tienoilla.

Markku Lamminsivu

Reserviläisurheilun kauden 2014 Tulostiivistelmä

E-Hämeen Ampumasuunnistus 3.5 Tammela:

H65: Markku Lamminsivu 3., Veli Arminen sija 4.

Taitokilpailu 17.5 Luopioinen:

Reserviläiset henkilökohtainen Tapio Kangas sija 3, Marko Lindberg sija 5, Jari Manninen sija 6.

Joukkuekilpailu Reserviläiset: 1. Riihimäen Reserviläiset

ResUL:n Neliottelu 7.6 Kuhmo:

H-65: Veli Arminen sija 3.

ResUL:n Pistooliampumajuoksu 8.6 Kuhmo:

H-65: Veli Arminen sija 2.

E-Hämeem Pistooli AJ Hämeenlinna 6.8.2014

H-55: sija 3. Jari Manninen

H-65: sija 2. Veli Arminen

E-Hämeen Res.Piirien AJ 11.9.2014 Hattula

H-55: sija 2. Matti Salmenharju

H-60: sija 2. Osmo Haapanen

H-65: 1. Veli Arminen, sija 6. Markku Lamminsivu

H-70: sija 4. Olli Siltanen, sija 5. Heikki Vähämaa

D: 1. Anni Salmenharju.