Skip to content

Tulokset 2009

Vuoden 2009 parhaasta suorituksesta vastasi Hannu Rekola voittaessaan Iisvedellä ResUL:n ampumahiihdon SM-kilpailussa kovatasoisen H60 sarjan mestaruuden hyvällä hiihdollaan ja ammunnallaan. Kärkikolmikon aikaero oli vain 16 sekuntia sarjaan osallistuessa 16 kilpailijaa.

Etelä-Hämeen Reserviläispiirien kilpailukauden mestaruuksista pääosan voittivat Riihimäen sekä Hattulan-Tyrvännön Reserviläiset. Riihimäelle 12 mestaruutta, Hattula-Tyrvännölle 11.

E-Hämeen Reserviläispiirien taitokilpailu 3.5.2009 Tuulos

ResP miehet: Marko Lindberg 4. sija, Kalevi Kapanen 22. sija, Jarmo Kapanen 29. sija.

Muut asiat

Riihimäen Reserviläisyhdistysten kuntosuunnistus järjestettiin 22.9 Hikiän Tiistairasteillla, osallistujia oli 3 kpl.

Keskiviikkoisin 15.8 alkaneisiin Riihimäen Kiskon ja Reserviläisyhdistystemme ampumajuoksuharjoituksiin osallistui viikoittain 4-5 lajin harrastajaamme. Harjoitukset siirtyivät 5.9 alkaen lauantai aamupäivään.

Cooperin testeissä Peltosaaren urheilukentällä parhaan tuloksemme 2850 metriä juoksi Osmo Haapanen Markku Lamminsivun tuloksen ollessa 2575 metriä.

Piirin ampumasuunnistus pidettiin 8.6 Aitoossa, johon ei tällä kertaa osallistunut kilpailijoitamme.