13. LoRes 98 pist (kokonaiskilpailun pisteet 1/3 x 12= 4 p)
14. UKRes2 78 pist (kokonaiskilpailun pisteet 0 p)
———————————————————————————
RiRes Jari Airasmaa voitti henkilökohtaisen kilpailun pistemäärällä 102.
RiRes naisten joukkue voitti naisten sarjan joukkuekilpailun, ja sijoittui kokonaiskilpailussa sijalle 10.
Onnittelut RiRes edustajille hyvistä suorituksista!

Ampumasuunnistus 4.5.2013 Janakkalassa:
1. HTRes 1 (Nylund, Hovikorpi, Koivulahti) 3.03.14 (1 pitkä + 2 lyhyttä)
2. RiRes (Lamminsivu, Arminen, Salmenharju) 3.12.09 (3 lyhyttä rataa)
3. HTRes 2 (Koskela, Koski) 2.39.55 (1 pitkä + 1 lyhyt)
4. VaRes (Hakanen) 1.15.50 (1 lyhyt rata)

Veli Arminen H60 74 (30+22 / 8+14) 1 TP,
Jari Airasmaa H50 53 (22+13 / 14+4), (syöttöhäiriöitä).

RiRu
Timo Kaipainen H50 110 (44+41 / 18+7) 2 TP

RIIHIMÄEN RESERVILÄISTEN URHEILUTOIMINTA 2013

Vuosi on ollut jäsenistömme suhteen perinteisesti varsin toimelias. Olemme osallistuneet hyvällämenestyksellä Reserviläisurheiluliiton, Etelä-Hämeen Reserviläispiirin sekä omiin kilpailuihin ja harjoituksiin. Hyvänä pohjana kilpailemiseen ja kuntoiluun toimii monipuolinen kuntoliikuntamme Veli Armisen toimesta. Saavutuksenamme oli ResUL:n kilpailuista yhteensä 14 palkintosijaa, joista viisi viesteistä. Etelä-Hämeen Reserviläispiirin mestaruuskilpailuista oli tuomisina yhteensä 13 mitalia.

Reserviurheiluliiton valtakunnalliset mestaruuskilpailut:

Ampumahiihdon mestaruudet ratkaistiin hyvissä talviolosuhteissa Loviisassa. Sarjan H-35 mestaruuden voitti Jari Rekola. Pronssisijoille sarjoissaan yltivät Anni Salmenharju ja Heikki Vähämaa. H-60 sarjasta muodostui äärimmäisen tiukka Mauri Särssi voittaessa mestaruuden sekunnilla. Osmo Haapanen sijoittui neljänneksi, eroa voittajaan oli vain 44 sekuntia hiihtomatkan ollessa Osmolla kolme sakkokierrosta pitempi.

Pistooliampumahiihto järjestettiin Riihimäellä yhteisesti RiRu:n kanssa. Hannu Rekola voitti rankalla kotiradallaan sarjansa H-65 ampuen vain kolme ohilaukausta, hopeasijoille ylsivät omissa sarjoissaan Jari Manninen ja Osmo Haapanen. Sprinttiviesteissä edustivat Etelä-Hämeen Reserviläisiä seurastamme Jari Manninen/ Pasi Ojapalo voittaen sarjan H-80. Hopeasijoille sijoittuivat Osmo Haapanen/ Hannu Rekola sarjassaan H-120 sekä naisten viestissä Anni Salmenharju parinaan Katja Koivulahden (H-T Res)

Pistooliampumajuoksu sekä 4-ottelu kilpailtiin Ähtärissä. Ampumajuoksussa Osmo Haapanen saavutti hopeaa H-60 sarjassa sekä myös viestissä H-120 Veli Armisen kanssa. Jari Rekola oli H-35 sarjan kolmas. Neliottelussa Veli Arminen oli puolustamassa viimevuotista Kontiolahden voittoaan ollen tällä kertaa kolmas.

Etelä-Hämeen reserviläispiirien mestaruuskilpailut:

Kilpailuissa menestyttiin ampumahiihdossa ja -juoksuissa sekä ampumasuunnistuksessa. Taitokilpailun voittoputki säilyi Riihimäen Reserviläisillä siitä vastatessa tällä kertaa Jari Airasmaa.

Kauden 2013 tulostiivistelmä:

ResUL AH-mestaruuskilpailut Loviisa 16-17.2.2013

H-35: 1. Jari Rekola, H-60: Osmo Haapanen sija 4., Markku Lamminsivu sija 10. H-65: Hannu Rekola sija 4. H-70: Heikki Vähämaa sija 3. Sarja N: Anni Salmenharju sija 3. Parisprintti viestit:H-120: 4. Haapanen-Rekola, Sarja D: 2. Anni Salmenharju-Katja Koivulahti

ResUL:n Pistooliampumahiihdon mestaruuskilpailut Riihimäki 23.2.2013 (myös E-Häme mest.)

H-65: 1. Hannu Rekola, H-60: Osmo Haapanen sija 2., H-55: Jari Manninen sija 2.

Sprinttiviestit: (Etelä-Hämeen joukkueet) Sarja H-80: 1. E-Häme 2 joukkue Manninen- Ojapalo Sarja H-120: Haapanen-Rekola sija 2. Sarja D: 1. Anni Salmenharju- Katja Koivulahti (H-T Res)

Talvikilpailu 24.2 Parola. (meiltä ei osallistujia, sarjan H-60 voittaja RiRu:n Mauri Särssi)

EH- Res.Piirien AH Riihimäki 26.2 Hämeenlinna Ahvenisto

H-55: 1. Jari Manninen, H-60: Osmo Haapanen sija 2., Markku Lamminsivu sija 5, H-65: 1. Hannu Rekola, 2. Veli Arminen, H-70: Heikki Vähämaa sija 3., Olli Siltanen sija 5., Sarja D: Anni Salmenharju sija 2. Joukkuetulokset Reserviläispiiri: Riihimäen Reserviläiset 1 sijalla 2 ja Riihimäen Reserviläiset 2 sija 5.

Riihimäen Reserviläisyhdistysten AH-mestaruuskilpailut 9.3.2013

H-50: 1. Jouni Juupaluoma, H-55: 1. Jari Manninen, H-60: 1. Osmo Haapanen, 3. Markku Lamminsivu

H-65: 1. Hannu Rekola, Veli Arminen sija 3. H-70: 1. Heikki Vähämaa, 2. Olli Siltanen

E-H-Ampumasuunnistus Janakkala 4.5.2013

Kilpailu suoritettiin Tervakosken vaativassa maastossa, jossa kilpailtiin v. 2012 Ryhmä 1:n

SM-pitkät matkat Minna Kaupin ja Fredrik Portinin voittaessa Suomenmestaruudet.

H-55: Matti Salmenharju sija 2. H-60: Markku Lamminsivu sija 2. H-65: Veli Arminen sija 2.

E-H-Res.Piirien Taitokilpailu 5.5 Riihimäki Reserviläispiirit:

1. Jari Airasmaa, Jari Manninen sija 9., 10. Tapio Kangas, Oiva Arminen sija 16., 17. Jarmo Viitanen,

Jari Rekola sija 20., 22. Marko Lindberg, 23.Riku Sutinen, 27. Matti Salmenharju.

Naiset: Anneli Rautuoja sija 2., Anni Salmenharju sija 3, Raija Arminen sija 4.

Joukkuetulokset: RiRes sija 2.

18.5 ResUL Ampum.suunnistus Kotka

D-60: 1. Hilevi Syväterä, H-45: Pasi Koistinen sija 2., H-60: Mauri Särssi sija 3.

8.6 ResULPistooliampumajuoksu Ähtäri

H-35: Sija 3. Jari Rekola, H-60: Osmo Haapanen sija 2., H-65: sija 4. Veli Arminen, sija 6. Hannu Rekola, Pistooliampumaviesti H120: sija 2. Veli Arminen – Osmo Haapanen

9.6 ResUL Neliottelu Ähtäri

H-65: sija 3. Veli Arminen, sija 4. Hannu Rekola

Etelä-Hämeen Maastokilpailu 11.6. Uudenmaan piirin kilpailun yhteydessä Mäntsälässä.

Veli Arminen ja Matti Salmenharju saavuttivat kakkossijat sarjoissaan H-65 ja H-55.

Etelä-Hämeen Pistooli AJ Hämeenlinna 31.7.2013

H-50: sija 3. Osmo Haapanen, H-55: sija 5. Matti Salmenharju, sija 7. Jari Manninen, H-60: sija 5. Markku Lamminsivu, H-65: sija 2. Hannu Rekola, sija 4. Veli Arminen, D: sija 2. Anni Salmenharju

E-Hämeen Res.Piirien AJ 10.9 Hattula

H-55: 1. Jari Manninen, sija 4. Matti Salmenharju, H-60: 1. Osmo Haapanen, 3. Markku Lamminsivu, H-65: sija 2. Hannu Rekola, sija 3. Veli Arminen, H-70: sija 3. Olli Siltanen, sija 5. Heikki Vähämaa, D: 1. Anni Salmenharju.

Riihimäen Reserviläisyhdistysten AJ 5.10.2013

H: 1. Juho Aittola, H-50: 1. Jouni Juupaluoma, H-55: 1. Matti Salmenharju, H-60: 1. Osmo Haapanen, 2. Markku Lamminsivu, H-65: 1. Hannu Rekola, 2. Veli Arminen, H-70: 1. Olli Siltanen, 2. Heikki Vähämaa, N-15: 1. Anni Salmenharju

Suomen Ampumahiihtoliiton mestaruuskilpailut 2013:

SM-Am.hiihto Tuusula 1-3.3: H-60 yht.lähtö: Mauri Särssi sija 4. Norm.matka H-65: Hannu Rekola sija 4.

SM- Ampumajuoksu Tuusula 16-18.8: H-60: Osmo Haapanen pikakisan voitto, normaalimatkan hopea.

SM-Rulla-ampumahiihto Kontilolahti 7-8.9: H-60: Takaa-ajon voitto, pikakilpailun pronssi.