Skip to content

Tulokset 2019

Riihimäen Reserviläisten urheilutoiminta 2019

Viime vuonna Reserviläisurheiluliitto kokeili uudistuksia, jossa suunnistusmestaruus ratkottiin Fin5 suunnistusviikon ensimmäisen osakilpailun yhteydessä. Taustalla on se, että pääsee laadukkaisiin kilpailuihin pienemmällä vaivalla eikä tarvitse itse järjestää kaikkea. Lisäksi on pohdittu, että joissain lajeissa osallistujamäärät ovat pieniä ja uusia lajeja olisi hyvä saada mukaan. Mahdollisia lajeja olisi mm. Extreme Runing ja jotkin haastavat esteratakisat.

ResUL:n vuoden 2020 mestaruuskilpailut sijoittuvat seuraavasti:

ampumahiihto 7-8.3 Tuusula, pistooliampumahiihto 21-22.3 Kuhmo, ampumasuunnistus 25.4 Niinisalo ja pistooliampumajuoksu 16-17.5 Imatra, kalenterista poistettiin maastokilpailu.

Sähköinen kuntokortti päättyy 2019 vuoden lopussa. Tilalle tulee seuraavia sovelluksia: Ampumapäiväkirja Kymppi, testituloksiin Tikki sekä mahdollisesti kuntoiluun soveltuva MarsMars? Lisätietoja saadaan vasta keväällä, joten suoritukset on siirtymävaiheessa hyvä kirjata omiin tiedostoihin sekä tulostaa kuntokortin tiedot ennen sen lopetusta.

ResUL:n valtakunnalliset mestaruuskilpailut 2019.

Ampumahiihdot kilpailtiin Imatralla, jossa RiRU:n Mauri Särssi voitti H65 sarjan mestaruuden ollen ainoa riihimäkeläinen. Keuruun pistooliampumahiihtoon ei osallistunut reserviläisurheilijoitamme.

Ampumasuunnistus järjestettiin Loimaalla, jossa Mauri Särssin kilpailu sortui väärän kilparadan kartan valintaan.

Pistooli ampumajuoksun paikkana oli Mäntsälä, jossa Osmo Haapanen saavutti H65 sarjan hopeisen mitalin.

Etelä-Hämeen Reserviläispiirien mestaruuskilpailut:

Taitokilpailu järjestettiin Hattulassa, johon yhdistyksestämme osallistui Marko Lindberg, Jari Anttila ja Tapio Kangas.

Pistooliampumajuoksu kilpailtiin Suvipielisessä hyvällä menestyksellä, jossa Osmo Haapanen voitti H65 sarjan mestaruuden. Hannu Rekola palasi kilparadoille mittavan polvioperoinnin jälkeen varsin laadukkaalla ammunnallaan ollen sarjansa toinen RiRu:n Pekka Aittolan sijoittuessa kolmanneksi.

Ampumajuoksun sijoitukset ratkaistiin perinteisesti Parolan vaativalla pururadalla Osmo Haapasen ja Hannu Rekolan voittaessa piirinmestaruudet. Riihimäen Reserviupseereista Jenny Koskimäki oli naisten voittaja, omissa sarjoissaan toiseksi sijoittui Olli Haapanen ja Pekka Aittola neljänneksi. Kilpailuun osallistui kaikkiaan 30 urheilijaa.

Maastokilpailu järjestettiin Tervakoskella, piirin Reserviupseerien sarjan H65 voitti RiRu:n Mauri Särssi

Yhdistyksemme saavutti kolme piirinmestaruutta, Riihimäen Reserviupseerit kaksi. Talvilajit peruttiin jo perinteisesti.

Paikalliset Reserviläisurheilijat eri liittojen mestaruuskilpailuissa:

Ampumahiihdon SM-kilpailu Oulu 16-17.2

Mauri Särssi sarjansa pikakilpailun toinen ja normaalimatkan seitsemäs.

Ampumahiihdon kansainvälinen Masters- International 21-24.3 Kontiolahti

Pikakilpailussa Osmo Haapanen toinen, Mauri Särssi sijalla 8, normaalimatkalla Mauri kolmas ja Osmo neljäs.

Sotilasurheiluliiton SM-ampumasuunnistus 10-11.5. Imatra, Mauri Särssi sarjansa normaalimatkan toinen ja pikamatkan kolmas.

Sotilasurheiluliiton ampumasuunnistuksen MM-kilpailu 2-3.8 Hollola, Mauri Särssi H65 sarjan normaalimatkan kolmas, pikamatkan neljäs.

Ampumajuoksun SM Kauhajoki 9-11.8

Osmo Haapanen voitti H65 sarjan suomenmestaruudet sekä pika- että normaalimatkalla.

Rulla – Ampumahiihdon SM Kontiolahti 14-15.9 Osmo Haapanen voitti vakuuttavasti sarjassaan H65 pika- ja normaalimatkan mestaruudet. Normaalimatkalla aikaero oli toiseksi tulleeseen yli 5 minuuttia! Osmon tuplavoittojen putki on jatkunut jo vuodesta 2016!

RiiRes kilpailuvastaava Markku Lamminsivu

Tulostiivistelmä Etelä-Hämeen Reserviläispiirien mestaruuskilpailuista kaudelta 2019

Pistooliampumajuoksu Suvipielinen 7.8.2019

H65: 1. Osmo Haapanen (amp.tulos 80) H70: sija 2. Hannu Rekola (85), sija 3. Pekka Aittola

(RiRu) Sarja H: sija 3. Olli Haapanen (RiRu 73) Sarja D: sija 2. Jenny Koskimäki (RiRu 61)

Maastokilpailu Tervakoski 14.8.2019

Reserviupseerien sarja H65: 1. Mauri Särssi (RiRu) Ampumajuoksu Parola 5.9.2019

H65: 1. Osmo Haapanen (0-2) H70: 1. Hannu Rekola (1-4), sija 4. Pekka Aittola (RiRu) D: 1. Jenni Koskimäki (RiRu) (5-1), Sarja H: sija 2. Olli Haapanen (RiRu) (4-